Naar het feest een 3D Beeldje na bestellen

 

Naast het vertonen van verschillende soorten avatarfiguren en animatiefilmpjes op locatie, hebben we de fototechniek verder ontwikkeld. Nu kunnen we van de avatar foto-afdrukken die uit de printer rollen een tastbaar 3D-model printen, dat we onze “Mini Me” noemen. Klanten ontvangen hun eigen unieke 3D Mini Me-beeld als aandenken aan hun ervaring.

 

Je hebt volledige controle over wie je een geprint 3D Mini Me-beeld cadeau wilt doen of wie je wilt laten nabestellen. Of je nu iedereen wilt verrassen met een 3D Mini Me-beeld of slechts een selecte groep, de keuze is aan jou. We kunnen je verzekeren dat deze Mini Me-beelden het gespreksonderwerp zullen zijn op kantoor of thuis.

Als je een aangepast beeldje wilt met jouw logo, kleuren, QR-code of tekst erop, dan staan we klaar om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en opties.

Neem dan contact met ons op

Je hebt volledige controle over wie je een geprint 3D Mini Me-beeld cadeau wilt doen of wie je wilt laten nabestellen. Of je nu iedereen wilt verrassen met een 3D Mini Me-beeld of slechts een selecte groep, de keuze is aan jou. We kunnen je verzekeren dat deze Mini Me-beelden het gespreksonderwerp zullen zijn op kantoor of thuis.

Als je een aangepast beeldje wilt met jouw logo, kleuren, QR-code of tekst erop, dan staan we klaar om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en opties.

Zie hieronder: de reacties wat onze klanten van de 3D Min Me beelden vinden.

Bevorder de band met onze relaties
92%
Leuk om te geven
98%
Herinnering die tastbaar is
95%
Leuk om te presenteren
98%
Uniek en persoonlijk
95%
Verrassing effect
99%
Benieuwd: naar onze print-techniek?
Wij zullen verzorgen dat de gekozen 3D Mini Me beelden door een Full colour printer laag voor laag worden opgebouwd en dat ze in een leuke verpakking zitten om de bezoekers echt te verrassen met iets unieks.


3d Print-techniek

Als je nieuwsgierig bent naar onze printtechniek, willen we graag benadrukken dat de 3D Mini Me-beelden niet ter plaatse kunnen worden afgedrukt. Dit wordt gedaan door een 3D full-color printer die niet verplaatsbaar is.

Daarom ontvangen onze klanten de 3D Mini Me-beelden binnen 10 tot 15 werkdagen. We zorgen ervoor dat de gekozen 3D Mini Me-beelden laag voor laag worden opgebouwd door de full-color printer. Deze beelden worden vervolgens in een mooie verpakking geleverd, zodat bezoekers echt verrast worden met iets unieks.

Wij zullen verzorgen dat de gekozen 3D Mini Me beelden door een Full colour printer laag voor laag worden opgebouwd en dat ze in een leuke verpakking zitten om de bezoekers echt te verrassen met iets unieks.

Offerte aanvragen

Huur de 3D Photobooth