Ook de Photobooth in 3D huren

Events, bedrijfsfeesten

Op een Beursstand

Events, bedrijfsfeesten

Foto-print op locatie

3D Beeldje na bestellen

Het huren van de 3D photobooth is een  leuke en bijzondere toevoeging. Je kunt de 3D photobooth bij ons al voor een aantal uren , halve dagdeel, dag of voor meerdere dagen inzetten.

Kies je voor deze dienst dan ben je voorzien van:

Bij de IPON Beurs bezoekers aan het lachen gemaakt!

Op een Beursstand

Het huren van de 3D photobooth ( Scannie ) is een  leuke en bijzondere toevoeging. Je kunt de 3D photobooth bij ons al voor een aantal uren , halve dagdeel, dag of voor meerdere dagen inzetten.

Kies je voor deze dienst dan ben je voorzien van:

Op- en afbouw

3D photobooth is eenvoudig te plaatsen en te installeren. Deze tool maakt gebruik van 9 hightech camera’s, touchscreen en een professionele fotoprinter.

persoonlijke fotoprints

Professionele ontwerpen, gepersonaliseerd op basis van jouw wensen.: logo's teksten, of kleuren etc.

Onbeperkt fotograferen en printen

Gasten kunnen onbeperkt mooie of gekke foto-prints maken! De foto's worden direct afgedrukt, zodat je gasten het aandenken meteen in handen hebben. Leuk om mee naar huis te nemen.

persoonlijk begeleiding

Op locatie krijg je een deskundig begeleiding. Bezoekers ontdekken een spectaculaire foto-techniek en een gebruiksvriendelijke interface. Iedereen kan ermee werken!

Dansende animatie filmpjes en fotoprints

3D foto-techniek van hoge kwaliteit. Ingebouwde mogelijkheden van dansende animatiefilmpjes tot een database vol grappige karakters.

5 redenen om de 3D Photobooth te huren

Lekker ontspannen een borreltje drinken om te netwerken, of stil staan bij een grote prestatie een event, feest of beurs is niet alleen bedoeld om mensen te bedanken, maar zorgt ook voor teambuilding. En daar kan onze 3D photobooths zeker bij helpen!

Dit zijn 5 redenen om een 3D photobooth in te zetten tijdens jouw, evenement, feest of beurs

  • Geweldige entertainment – Een van de belangrijkste redenen is om je bezoekers te vermaken.
  • Toffe herinneringen- Met de mogelijkheid om een fotoprint en een 3D beeldje te printen houden de bezoekers hele mooie herinneringen aan over.
  • Plezier voor iedereen – De Photobooth  is leuk voor alle leeftijden De nieuwsgierigheid straalt van de gezichten af en tovert een grote glimlach na het maken van de foto.
  • Hoge kwaliteit – Klein 3D focust zich op het leveren van kwaliteit.. Zowel de Fotoprints en  3D beeldjes worden met zeer hoge resolutie bedrukt in allerlei kleuren en maten.
  • Begeleider – Altijd een begeleider op locatie die jou en je bezoekers helpt bij het maken van geweldige foto’s