Foto-prints op locatie

 

Tijdens het feest staat de 3D Photobooth voor je klaar. De interactie is leuk het gelach dat na het maken van de foto ontstaat is enorm aanstekelijk. Voor je het weet staat er een rij omheen. Vol grinnikende  mensen, aangestoken door de lol van de mensen die deelgenomen hebben.  Met de verschillende ingebouwde keuze mogelijkheden, beleef je met elkaar komische momenten. 

Wat kun je nog meer verwachten met de 3D Photobooth? 

Nadat je met 1 druk op de knop, je eigen gezicht in 3D gefotografeerd hebt.

Zie je een dansende animatie van jezelf. Met een simpele touch-pen beweging op de touchscreen kun je zelf bepalen hoe je in 360 graden wilt gaan dansen.

Zie jezelf terug in een dansende animatie

Print je avatar figuur uit met een leuke achtergrond

 

Plaats je gezicht op een willekeurig avatar figuur, die  je met de touch-pen samen kunt stellen en weer kunt wijzigen. Zelfs het voetstuk kan gepersonaliseerd worden met je eigen naam, bedrijfsnaam of andere tekst erop. Omdat de 3D Photobooth niet je echte haar fotografeert. Heb je de optie uit talloze haarsoorten of andere accessoires pet, hoed, helm etc.

Is de deelnemer gek  op Formule 1, voetbal, skiën of een andere activiteit?  Deze opties en nog veel meer zijn beschikbaar en kunnen allemaal!

Daarnaast kan de deelnemer kiezen uit honderden komische opties. Een voetballer met een cowboyhoed op, een basketballer met een chef-kok-muts op etc..

Andere deelnemers die niet deelnemen kijken ter plaatse live mee. Dit zorgt voor een hilarische en ontspannen sfeer.

 

Print je avatar figuur uit met een leuke achtergrond

 

Op locatie ontvang je van het eindresultaat een leuke fotoprint met achtergrond, die uit de printer rolt. Zie lol dat iedereen heeft, bij het delen van hun eigen avatar foto-print. Zeker weten dat ze deze foto-prints niet worden weggegooid en op het prikbord opgehangen worden. Waar ze nog lang van na kunnen genieten.  Is de deelnemer gek  op Formule 1, voetbal, skiën of een andere activiteit?  Deze opties en nog veel meer zijn beschikbaar en kunnen allemaal!

 

 

 

Op locatie rolt er  van het eindresultaat een leuke fotoprint met achtergrond uit. Ook kan er op de foto een logo, QR Code, of een boodschap mee geprint worden.  

Zie lol dat iedereen heeft, bij het delen van hun eigen avatar foto-print. Zeker weten dat ze deze foto-prints niet gaan weggooien en dat deze op het  prikbord opgehangen gaat worden. Waar ze nog lang van na kunnen genieten. 

1 ding is zeker: er ontstaan mooie contacten! 

 

De leuke fotoprints, die uit de printer rollen garanderen plezier. Zie de lol dat ze hebben, bij het delen van hun eigen avatar foto-print. Zeker weten dat ze deze foto-prints niet gaan weggegooien en op het prikbord worden opgehangen.

Daarnaast kan de deelnemer kiezen uit honderden komische opties. Een voetballer met een cowboyhoed op, een basketballer met een chef-kok-muts op etc..

Ook kan er op de foto een logo, QR Code, leuke achtergrond of een boodschap mee geprint worden.  

1 ding is zeker: er ontstaan mooie contacten! 

Offerte aanvragen

Huur de 3D Photobooth