Let's make your Mini-Me!

Wil je als particulier ook zo gaaf karikatuur portret beeldje in 3D dat kan natuurlijk ook!

Stap 1

We hebben een vaste locatie in Eibergen om daar een foto te maken dit kan aan de J.W. Hagemanstraat 34a. We werken alleen op afspraak, zodat iedereen de tijd kan nemen met het uitzoeken van hem/haar 3D poppetje of figuurtje ofwel een 3D karikatuur beeldje van jezelf. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat ook bent! Een afspraak maken kan via E-mail: info@klein3d.nl of neem telefonisch contact op: Tel. 06 53 92 08 84. 

Stap 2

Natuurlijk starten we met iets lekkers, een bakje koffie, thee of iets anders. Vervolgens geven wij een korte uitleg over onze futuristische 3D gezichtsscanner

Door middel van 1 druk op de knop, speciale software die gezichtsherkenning herkend is het maken van de foto binnen een paar seconden gebeurt.Je hoofd wordt binnen 10 seconden omgetoverd in driedimensionaal naar een 3D model.We gebruiken hiervoor 9 hightech camera's. Is het gelukt? Dan krijg je dezelfde dag een preview kleuren foto in 2D mee. Deze foto kun je ook via de mailbox ontvangen om dit makkelijk en eenvoudig te delen op diverse sociale media: Facebook, Pinterest, Snapchat of Twitter et cetera. De achtergrond van de foto kunnen wij desgewenst speciaal nog voor je aanpassen.

Stap 3

Voordat je de preview foto krijgt van ons voeren wij eerst  je gegevens in. Daarna maken we  afspraken over de verzending en de betaling. Dit is nodig zodat wij weten waar het beeldje naar toe gestuurd mag worden wanneer deze gereed is. Via de mail of  betaalverzoek  ontvang je van ons een betaal-link met daarbij de factuur. Liever het bedrag overmaken naar onze rekening? Dat mag natuurlijk ook, de gegevens hiervoor staan op de factuur.

Image

Stap 4

Wanneer wij de betaling hebben ontvangen, wordt jouw beeldje in productie genomen. De 3D full colour printer bouwt je 3D beeld van keramische zand laag voor laag op, in het formaat van je keuze. Met de hand zorgen onze vakmensen achter de schermen  ervoor voor de finishing touch. Het printen neemt 6 tot 12 uur in beslag. Houdt er rekening mee, dat vanaf het moment dat de foto gemaakt wordt totdat het beeldje werkelijk thuis wordt afgeleverd of kunt ophalen. Afhankelijk ook van het aantal beelden dat  in de bak liggen duurt het 1 à 3 weken.

 

 

Stap 5

Wij stellen hoge eisen aan onze 3D beeldjes. Daarom voeren wij een controle uit zodat jij bent verzekerd van een uniek, tastbaar en mooi beeldje van jezelf! Wanneer het 3D beeldje gereed is zal deze naar het opgegeven adres verstuurd worden. Woon je in de buurt en haal je het beeldje liever op? Altijd goed! Wij zullen zorgen dat deze klaar staat voor je.
Ook een Mini-me van jezelf

Waar wacht je nog op? Maak snel een afspraak voor jou unieke karikatuur portret beeldje in 3D.