Wat kunnen wij:

We zijn een innovatief 3D bedrijf, we hebben door het hele land al meerdere mensen van hun hoofd  prive en zakelijk en  zelf in televisieland blij gemaakt met hun  eigen  3D gedrukte Mini-me beelden.

Hoe het werkt?

Laten we beginnen:

In 3 simpele stappen heb je ook een Mini-Me van jezelf

  1. Maak eerst een 3D foto van je eigen hoofd  in de Mini-Me 3D diepte gezichtsscanner.
  2. Kies daarna op de touchscreen monitor welk 3D Mini-Me je wilt worden om jouw hoofd op een moderne variant te vereeuwigen.Je hebt de keuze uit honderden verschillende soorten.Je krijgt meteen van jouw keuze een 2D fotokaart mee.
  3. Na een paar dagen ontvang je thuis je eigen 3D geprinte Mini-Me versie met jouw gezicht er levensecht op.

Stap 1

Door middel van 1 druk op de knop, speciale software die gezichtsherkenning herkend. Word je hoofd binnen 10 seconden omgetoverd in driedimensionaal naar een 3D model.We gebruiken hiervoor de Mini-Me gezichtsscanner waarin 9 hightech camera's inzitten.

Stap 2

Bepaal na de foto  zelf op de touchscreen monitor  hoe je eruit wilt zien. Er zijn al honderden verschillende soorten 3D karakters die worden getoond.  Nu kun je onder je eigen hoofd op een moderne variant je eigen Mini-Me samenstellen. 

 Doordat je hoofd kaal in 3D gefotografeerd word  kun je zelf kiezen welk kapsel of een mooie pet of hoed je wilt hebben dat erbij past. Zet op het voet waarop hij staat je eigen naam of een datum erop en jouw Mini-Me is klaar om doorgezet  te worden naar de 3D printer.

Het maken van een foto tot het digitaal vormgeven van je eigen Mini-Me kan in 2 minuten.

Image

2D foto van je Mini-Me.

Ontvang meteen op locatie van je bestelling een 2D fotokaart van je  Mini-Me karakter mee in het formaat (10x15 cm). Deze 2D fotokaart kun je anders ook via de mailbox ontvangen om dit makkelijk en eenvoudig te delen op diverse sociale media: Facebook, Pinterest, Snapchat of Twitter et cetera. De achtergrond van de 2D foto kunnen wij desgewenst speciaal nog voor jou aanpassen.Hoe word je 3D Mini-Me geprint

Stap 3

De 3D full colour printer bouwt je bestelde Mini-Me van keramische zand laag voor laag op, in het formaat van je keuze. Met de hand zorgen wij voor de finishing touch.

De levertijd ligt tussen de 1 à 2 weken. Dit heeft te maken met hoeveelheid 3D beelden die de printer per week kan printen. Als die klaar is dan kun je hem ophalen in de winkel. Wil je het opgestuurd krijgen; dat kan ook!

Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos en die bespreken we graag met jou!

Geen pasfoto's

Stuur van jezelf geen pasfoto op! Het maken van een realistisch 3D-model vereist echte geometrie van het gezicht. Alle 3D technologieën op basis van één of twee foto’s zijn niet nauwkeurig genoeg. Dit is waarom wij gebruik maken van meerdere camera’s voor de best mogelijke weergave van jouw hoofd.

Mini-Me met  trouwkleding aan word een  bruid of bruidegom

Ga je binnenkort trouwen of ken je iemand die gaat trouwen?

Maak dan ook een bruilofts Mini-Me beeld samen met je partner en geniet van een langdurige herinnering die je in je hand kunt houden.

Ze kunnen ook worden gebruikt als taart toppers, tafel middenstuk, naast het gastenboek.

Huur  onze gezichtsscanner in  om het werkelijk te maken. Maak een   2D fotokaarten voor een  bijzondere felicitatieboek te maken.  (Waar de gasten na het maken van een foto een persoonlijke boodschap, een bedankje of een felicitatie groet op kunnen zetten?)De Gasten kunnen tijdens het feest zelf bepalen welk karakter Mini-Me op de fotokaart komt te staan.

De 2D fotokaarten kun je  ook gebruiken als bedankje om iets  aan jullie gasten mee naar huis te geven. Als  een leuke herinnering aan jullie bruiloft. Jullie gasten zullen nog lang napraten over de mooiste dag van jullie leven.

Afscheid van een collega?

Maak ook een afscheidsfeest uniek. Laat  jouw collega een 3D Mini-Me karakter uitzoeken ! Een leuke herinnering voor een feest en een periode waar hij nog lang aan terug zal denken. Deel ons het idee en wij zorgen voor een bijzondere afscheidsfeest.

Ik voorspel dan ook een toename van dit soort gesprekken:

“Jongens waar is papa als soldaat?”

“Op de kast?” “Nee, daar staat alleen opa als bakker.

 “Mama, jij was toch een verpleegster.”

“Schat? Heb je papa gezien?

“Je hebt hem toch niet weer in de la gestopt?”

“Nee hoor. Ik zag klaas ermee spelen, in de tuin geloof ik.

” “Ah. Ik zie het al. Hij ligt in het stofmandje bij Klaas als voetballer.

Zo, pap, Klaas, jij als zwemmer staan weer terug op zijn plekje.”

Er zijn al diverse karakters van lichamen waaruit je kunt kiezen. Word bijvoorbeeld een stoere cowboy, dappere soldaat of een heldhaftige gladiator Hoe uniek is dit!

Gebruik het beeldje als speelpion op een bordspel! Print het  personeel in eigen ontwerp je eigen logo in 3D uit om te gebruiken in een maquette! Of geef je collega een bijzonder relatiegeschenk! Er zijn genoeg mogelijkheden van hobby tot sportkarakters of kies je eigen lichaam ontwerp.

Dus klaagt je moeder dat ze jou en de kinderen niet vaak genoeg ziet? Zet je schuldgevoel bij het grofvuil en bouw aparte 3D beelden met verschillende kostuums aan op het dressoir. Zo'n full colour  3D beeldje mag zeker niet ontbreken van je geliefde, kind of doe eens gek – je hele familie of collega’s.

Jullie prachtige bruiloft…

Een herinnering aan een persoon…

Jouw afstuderen (of dat van jouw kinderen natuurlijk)…

Die geweldige prestatie…

Dat ene zakelijk succes…

Die mijlpaal om nooit te vergeten…

Een verjaardag om aan terug te denken…

Afscheid van een collega…

Moeder- of vaderdag…

Een bedankje aan een meester of juf…

Ik voorspel dan ook een toename van dit soort gesprekken:

“Jongens waar is papa als soldaat?”

“Op de kast?” “Nee, daar staat alleen opa als bakker.

“Mama, jij was toch een verpleegster.”

“Schat? Heb je papa gezien? “Je hebt hem toch niet weer in de la gestopt?”

“Nee hoor. Ik zag klaas ermee spelen, in de tuin geloof ik. ”

“Ah. Ik zie het al. Hij ligt in het stofmandje bij Klaas als voetballer.

Zo, pap, Klaas, jij als zwemmer staan weer terug op zijn plekje.”