Ben je helemaal enthousiast geworden over de mogelijkheden van de Scannie? 

Of ben je op zoek  naar een uniek cadeau om je klant/relatie/bezoeker te laten zien hoeveel je om hen geeft, of gewoon dat ze hun  bureau op het werk kunnen versieren of een cadeau ter ere van een speciale gelegenheid? 

Bel of vul de offerte in.  Huur vandaag nog de Scannie en bestel een uniek 3D Mini Me beeld dat niet snel zal vergeten word! Wij helpen je graag verder en kunnen niet wachten om jouw klanten/relaties/ bezoeker een geweldige 3D activiteit te bieden met perfecte cadeaus waar ze lang over zullen napraten.

Want zeg nou eerlijk, er is toch geen leuker cadeau juist in deze tijd om je klanten/relaties/bezoekers en/of medewerkers op deze manier voor eeuwig aan je te verbinden? Er is in ieder geval heel veel mogelijk en wij denken natuurlijk met je mee!

Wat als ik de 3D Mini Me beelden wil kunnen uitdelen op de dag van het feest of event?

Hiervoor is het noodzakelijk dat de klanten/relaties/bezoekers vooraf zijn gescand. Dit kan in  een dagdeel zijn in jullie bedrijf tot 15 dagen voor jouw feest of event. Op de dag kunnen ze wel een 2D fotoprint meenemen van de gekozen 3D afbeelding hoe het 3D Mini Me beeld eruit komt te zien. De ter plaatse geprinte foto kan worden gepersonaliseerd met een logo of een andere boodschap van jouw bedrijf.

Offerte aanvragen

Contact

Email: info@klein3d.nl
Email: info@klein3d.nl


Tel.: +31 (0) 6 53 92 08 84
Facebook: www.facebook.com/klein3d

Bezoekadres:
J.W. Hagemanstraat 34a, 7151 AG EIBERGEN

KvK: 67663087

btw: NL001389012B34