Klein 3D maakt het uniek

Klein 3D is je partner als het gaat om de band met je relatie te versterken.

Dit doen we door jouw klanten kennis  te laten maken hoe ze op een simpele ,makkelijke manier hun  gezicht in 3D kunnen fotograferen.

Wij hebben een apparaat die zeer nauwkeurig en snel gezichtsbeelden kan vastleggen. Deze beelden kunnen wij daarna doorsturen naar een 3D printer die er weer gepersonaliseerde karikatuur beeldje van print. Een realistisch 3D beeld waarin het gezicht van de klant geïntegreerd is.Dat nog jaren op het bureau of in de kast van je relaties staat.

Met zijn afgedrukte foto's en video-animaties die eenvoudig weer te delen  is op sociale- media geeft het apparaat ( de gezichtsscanner )  op locatie  veel fun,reuring en verbinding!

Daarom kan Klein 3D klant en event managers helpen om iets unieks aan te bieden. Wij hebben software waarmee je klanten toegang kunnen krijgen tot een grote database aan verschillende personage wat ze willen zijn. Deze mogelijkheid bieden wij zodat je klanten meer vrijheid heeft bij het zelf uitzoeken naar welk kostuums, kapsels en accessoires ze willen zijn. Een 3D beeld die hierdoor heel persoonlijk word ontdek ook wat er allemaal mogelijk is.