Marketing actie

Bereik potentiële gasten met een glimlach! Wij kunnen u daarbij helpen, bijvoorbeeld bij een productlancering. Maak uzelf bekend via een berichtgeving om in de media te komen. Laat uw gasten hun gekozen 3D Mini-Me karakter  op een  fotokaart of beeld herkenbaar maken met  uw eigen bedrijfsnaam, actie of slogan erop. Goedkopere en doelgerichte reclame kunt u niet krijgen.

Organiseert u andere activiteiten, bijvoorbeeld een golftoernooi of een zakelijk diner? Ook dan zorgt een 3D Mini-Me,  2D fotokaart voor extra aandacht. Indien gewenst kunt u altijd een 3D beeld ook opsturen als dank voor de aanwezigheid dat uw gasten er zijn geweest.

Image
Image

Publieksevenement

Organiseert u veel publieksevenementen? Fotografeer uw gasten dan op een bijzondere manier in de gezichtsscanner! Laat uw gasten daarna  hun eigen 3D Mini-Me karakter  uitzoeken wat ze willen zijn, die ze meteen op een fotokaart meekrijgen. Deze foto bevat natuurlijk uw eigen logo! Verras uw gasten weer opnieuw door hun gekozen 2D fotokaart om te zetten naar een 3D beeld als herinnering aan uw evenement.

Maak het extra uniek door op de voet van het beeld hun eigen naam of de datum van het evenement te zetten! Een 3D Mini-Me is niet alleen fun voor een evenement het is  gelijktijdig een entertainmentwaardig 3D product voor iedereen.

Image

Kerst

Kerstborrels, kerstgala’s, winterfair’s, kerstmarkten, et cetera. Maak met de gezichtsscanner ook bijzondere kerstfotokaarten met de persoon in kwestie met kerst kleding aan. Met op de achtergrond van de foto  uw bedrijfsnaam, logo en/of kerstgroet erop. Verras uw gasten weer vlak voor de kerst met een 3D Mini-Me als cadeau onder de kerstboom. Een betere kerstgedachte kunt uw gasten niet geven.

Wilt u een stap verder gaan? Maak van en voor uw gasten of uw personeel een eigen kerststal.

Jubileum

Viert uw bedrijf een jubileum of is er een werknemer die deze maand in het zonnetje gezet moet worden? Laat hem vereeuwigen tot een 3D Mini-Me beeld die hij thuis ontvangt. Een leuke, originele manier om “dank je wel”of “goed werk geleverd” te zeggen is er toch niet?De andere werknemers zullen nog lang napraten over wat ze gezien hebben.