WELKE 3D ACTIVITEIT KRIJG JE ?

Met deze 3D activiteit maken jouw klanten/relaties/bezoekers een digitaal karakter van zichzelf. Naast de 3D karakters krijgen ze vrolijke dansende animatie filmpjes van zichzelf te zien.  Iedereen kijkt ter plaatse live mee naar de ervaringen van anderen. Dit zorgt voor een hilarische en ontspannen sfeer. Jouw klanten/relaties/bezoekers krijgen de mogelijkheid hun eigen gezicht op honderden karakters te plaatsen! Ze kunnen zelf kiezen welk karakter ze willen samen stellen en weer willen wijzigen.

Zijn ze dol op Formule 1, voetbal, skiën of een andere activiteit, alles kan! Naast deze optie kunnen ze zelf het haar en accessoires aanpassen. Zelfs het voetstuk kunnen ze laten personaliseren met een naam of tekst erop.

Kiezen ze voor de realistische of voor de gekke opties? Een voetballer met een cowboyhoed op? Een basketballer met een chef-kok-muts op? Een Formule 1 coureur met een faraohoed op? Deze opties en nog veel meer zijn beschikbaar en kunnen allemaal!

Eén ding is zeker: met deze 3D activiteit is er reuring en ontstaan er mooie contacten! Het is zelf mogelijk tijdens de 3D activiteit om een logo of een boodschap van jouw bedrijf te laten zien.