Welke 3D activiteit krijg je?

De deelnemers worden op een evenement, beurs of een ander feest  uitgenodigd om plaats te nemen in de 3D Photobooth. Hier beleven ze komische momenten. Het gelach dat na het maken van de foto in de 3D Photobooth ontstaat is enorm aanstekelijk. Voor je het weet staat er een rij omheen. Vol grinnikende  mensen, aangestoken door de lol van de mensen die deelgenomen hebben. De interactie is leuk en is geschikt voor alle leeftijden.

De 3D activiteit begint. Nadat de deelnemer met 1 druk op de knop, zijn/haar eigen gezicht in 3D gefotografeerd heeft.

De deelnemer ziet nu zijn/haar eigen gezicht op onze monitor. Met een simpele touch-pen beweging op het scherm draait de deelnemer zichzelf in 360 graden rond als een dansende animatie. 

Zie jezelf terug in een dansende animatie

Hilarische foto-prints met alle mogelijke achtergronden, dat is waar je voor kiest als je kiest voor de 3D Photobooth

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe jouw gezicht eruit gaat zien op honderden lichamen. Met de touch pen kun je deze ervaring beleven. Je doet dit door een elk willekeurig lichaam samen te stellen en weer te wijzigen. Naast deze optie kun je zelf het haar en accessoires aanpassen. Zelfs het voetstuk kan gepersonaliseerd worden met een naam of tekst erop

De andere deelnemers kijken ter plaatse live mee naar de ervaringen van anderen. Dit zorgt voor een hilarische en ontspannen sfeer.

Hilarische foto-prints met alle mogelijke achtergronden, dat is waar je voor kiest als je kiest voor de 3D Photobooth

Kiest de bezoeker voor de realistische of om gekke foto-prints te maken?

Geloof ons de deelnemers worden verrast met onverwachte grappige foto-prints, die uit de printer rollen. Zie de lol van je gasten, dat ze hun eigen foto-print met elkaar aan het delen zijn. Is hij/zij  dol op Formule 1, voetbal, skiën of een andere activiteit?

Of gaat de deelnemer voor de gekke opties. Een voetballer met een cowboyhoed op? Een basketballer met een chef-kok-muts op? Deze opties en nog veel meer zijn beschikbaar en kunnen allemaal!

Op de foto-print kunnen we jouw logo of een boodschap van jouw bedrijf laten zien. 

1 ding is zeker: met deze 3D activiteit onstaan er mooie contacten!