Werkwijze

Stap 1

 

Bij het gebruik van onze 3D Photobooth staat er altijd een 3D-fotograaf klaar om iedereen te assisteren. Met slechts één druk op de knop verschijnt er een nauwkeurige gezichtsafbeelding op het touchscreen.

 

 

Stap 2

 

Na het maken van de foto transformeer je in een vrolijke dansende animatie. Dankzij de verschillende ingebouwde keuzemogelijkheden heb je de vrijheid om uit honderden verschillende soorten avatarfiguren te kiezen en deze naar wens aan te passen. Met de bijgeleverde touchpen heb je de volledige controle over het eindresultaat, waardoor je een unieke en persoonlijke avatar kunt creëren.

 

locatie

 

Onze 3D Photobooth kan worden gepresenteerd op grote schermen, wat samen met het touchscreen het plezier vergroot.

 

Stap 3

 

Na afloop ontvangt elke persoon een foto-afdruk van het eindresultaat. Het is tevens mogelijk om een logo of een boodschap van jouw bedrijf op de foto’s te laten afdrukken, waardoor het een geweldige manier is om jouw merk te promoten.

 

Social media

 

De vrolijke digitale dansende animatiefilmpjes en fotoprints kunnen eenvoudig gedeeld worden via social media of we kunnen ze naar je e-mailen, zodat je ze moeiteloos met anderen kunt delen.

 

Stap 4

 

Na afloop van het feest of evenement sluiten we de 3D Photobooth aan op een full-color 3D-printer. Hiermee kunnen we de foto’s omzetten in verrassend gedetailleerde 3D-afdrukken.

 

Offerte aanvragen

Huur de 3D Photobooth