Voor alle evenementen en feesten.

Wij bieden de leukste Photobooth in 3D aan door heel Nederland!

Zet een lach op je gezicht en laat je collega, relatie zelf met de  touch-pen een willekeurig avatar figuur samen stellen. 

Met 1 druk op de knop word je gefotografeerd door de 9 high techcamera’s . Voordat je de 3D Photobooth weer hebt verlaten liggen er foto-prints op ze wachten. Een super leuke herinnering en een hilarische ervaring voor jong en oud! Wil jij de 3D photobooth huren op je personeelsfeest, zakelijke evenement of ander feest? De Photobooth is zowel inzetbaar als een leuke attractie op je feest maar bijvoorbeeld ook voor fotomarketing of effectieve merkactivatie. Organiseer je een beurs of ben je daar aanwezig als ondernemer of standhouder en wil je er zeker van zijn dat jouw beursstand voldoende mensen trekt? Wij hebben een origineel marketingidee en een geweldige marketingtool om mensen te trekken. Wij horen graag waar wij jou mee kunnen helpen. 

Uit ervaring weten we, dat over de 3D photobooth de aankomende jaren veel en lang over na gepraat zal worden. Nieuwsgierig: klik op de knop hieronder en ontdek wat de 3D Photobooth meer te bieden heeft.

Rifco KleinGoldewijk
Rifco Klein Goldewijk
CEO

Offerte aanvragen

Huur de 3D Photobooth