Voor alle evenementen en feesten.

Wij bieden de leukste Photobooth in 3D aan door heel Nederland!

Zet een glimlach op je gezicht en laat je collega’s, relaties of gasten zelf met de touch-pen een willekeurig avatarfiguur samenstellen.

Met slechts één druk op de knop word je vastgelegd door de 9 geavanceerde camera’s. Voordat je de 3D Photobooth verlaat, liggen er foto-afdrukken op je te wachten. Dit zorgt voor een super leuke herinnering en een hilarische ervaring voor zowel jong als oud!

Wil je de 3D Photobooth huren voor je personeelsfeest, zakelijke evenement of een ander soort feest? De Photobooth kan zowel worden ingezet als een leuke attractie op je feest, maar ook voor fotomarketing of effectieve merkactivatie. Als je een beurs organiseert of als standhouder aanwezig bent en je wilt er zeker van zijn dat jouw beursstand voldoende aandacht trekt, dan hebben wij een origineel marketingidee en een geweldige marketingtool om mensen aan te trekken. Laat ons weten hoe we jou kunnen helpen!

Tot slot weten we uit onze ervaring dat de 3D Photobooth de komende jaren veel gespreksstof zal opleveren en langdurige herinneringen zal creëren. Ben je nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder en ontdek wat de 3D Photobooth nog meer te bieden heeft!

Rifco KleinGoldewijk
Rifco Klein Goldewijk
CEO

Offerte aanvragen

Huur de 3D Photobooth