Zakelijke markt

De kant-en-klare oplossing voor het fotograferen en afdrukken van de gezichten van uw gasten
Exclusief, origineel en speels. De Mini-Me gezichtsscanner  past zich volledig aan de richtlijnen van uw merk aan

Om zo uw (bedrijf of organisatie)een glimlach op het gezicht te geven. Door het  bedrijfsfeest of zakenrelaties iets unieks te geven Wij zullen uw gasten helpen om iets bijzonders te ervaren. 

Wij doorbreken hiermee een nieuwe wereld om wat op de2D foto staat  om te zetten naar 3D.

Bel ons gewoon op, geef ons aanwijzingen en kijk dat we op een makkelijke en betaalbaalbare manier uw feestjes, bruiloft, tentoonstellingen, conferenties en bijeenkomsten kunnen verlichten en de band met uw relatie kunnen versterken.

Geef uw zakenpartners of gasten ook iets persoonlijks in  handen na een belangrijke gebeurtenis?Die u later desgewenst zelf tijdens een persoonlijk bezoek ook nog tastbaar kunt overhandigen of uit kunt reiken op een feestelijke gelegenheid. 

Een beeld dat op uw lijkt, iets zegt over jezelf in het klein. Dat in levensechte kleuren uitgeprint wordt, omdat een 3D Mini-Me beeld meer verteld over een belevenis.

Exclusief

Verras uw gasten met echt iets bijzonders een aangepaste 2D fotokaart met  3D Mini-Me die  aangepast kan worden aan de uitstraling van uw organisatie denk hierbij aan:

eigen logo, kleuren, werkkleding tot een geheel eigen ontwerp.

Het resultaat is zeer realistisch met het gezicht van de gasten dat in gedetailleerde lijnen nagetrokken wordt. Het is zelf nog beter dan wanneer u zelf in de spiegel kijkt.